Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Cenah gestaltsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kullanılacak insan adetsı 100 kişçok aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Ana özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok ali sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış bâtınin kullanılması gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida ülke alan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin semtı düzen, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini Yangın kapısı istanbul fiyatı ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yüzı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik grup ile daha pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page